Linkbuilding die werkt

Jouw Website Hoog In Google Zonder Backlinks?

Published May 18, 22
7 min read

Hoe backlinks te krijgen?  Backlinks kopen

Wilt u het aantal backlinks naar uw website te stimuleren? Backlinks spelen een belangrijke rol in het verbeteren van uw zoekmachine rankings. Uw backlinks zijn een van de top search ranking factoren voor Google. Hoe meer backlinks van hoge kwaliteit u naar uw website kunt krijgen, hoe groter de kans dat u hoger in de zoekresultaten komt. In dit artikel laten we je zien hoe je backlinks kunt krijgen met behulp van snelle en eenvoudige strategieën die iedereen kan proberen. Wat zijn Backlinks? Backlinks zijn wanneer een andere website terug linkt naar uw site. Ze zijn ook bekend als externe links en inkomende links. Als veel websites teruglinken naar uw site, geeft dit een positief signaal af aan de zoekmachines en laat dit zien dat uw inhoud waarde biedt en link-waardig is. In ruil daarvoor zal de zoekmachine de rangschikking en zichtbaarheid van uw website in de zoekresultaten verbeteren. Dit toont aan dat linkbuilding belangrijk is voor uw site. Maar hoe krijg je backlinks voor je website?

Hoe krijg je backlinks?

Hier zijn snelle en eenvoudige strategieën voor hoe je backlinks kunt krijgen. Laten we er meteen induiken... Vind Backlink Opportuniteiten met Top Verwijzingsbronnen. U kunt beginnen door te kijken naar de top verwijzingsbronnen van uw website. Dit zijn websites die naar uw inhoud linken en u een backlink aanbieden. Door uit te zoeken welk type websites naar uw site linken en aan welk type inhoud zij de voorkeur geven, kunt u nieuwe mogelijkheden vinden en soortgelijke inhoud creëren om een backlink te krijgen. Er zijn veel manieren waarop u uw verwijzingsbronnen kunt bekijken. Ga in Google's Universal Analytics naar Acquisitie " Alle verkeer " Verwijzingen. In Google Analytics 4, ga naar Acquisitie " Gebruikersacquisitie. De makkelijkste manier om je verwijzingsverkeer te vinden, is echter via MonsterInsights. Het is de beste WordPress plugin voor Google Analytics en presenteert verschillende rapporten in je WordPress dashboard. Om je top verwijzingsbronnen te bekijken, ga naar Insights " Rapporten. Het eerste rapport dat u zult zien zal van Overzicht zijn. Scroll naar beneden en bekijk de Top 10 Verwijzingsbronnen.

Gebruik uitgaande links om partnerschappen te vormen

Een andere manier om backlink-kansen te vinden is door te kijken naar uw uitgaande links. Als u linkt naar een website met een hoge autoriteit en veel verkeer verstuurt, kunt u een e-mail sturen om een partnerschap te vormen. Helaas biedt Google Analytics geen outbound links rapport uit de doos. Met MonsterInsights, echter, kunt u gemakkelijk uw top uitgaande links. Installeer de plugin en ga naar Insights " Rapporten " Publishers en navigeer naar het Top Outbound Links rapport. Gebruik Google Search Console-rapporten om backlinks te krijgen Google Search Console kan u ook helpen bij het vinden van mogelijkheden voor backlinks voor uw website. De gratis tool van Google biedt verbazingwekkende gegevens die u kunt gebruiken om uw rankings te verbeteren. En een daarvan is het Top linking sites rapport. Dit zijn websites die in het verleden naar uw site hebben teruggelinkt. U kunt door de backlinks gaan en zien wat voor soort inhoud ze leuk vonden en u een backlink gaven. Aangezien zij uw domein eerder hebben gelinkt, zullen ze bekend zijn met uw website en zouden ze een andere backlink kunnen geven. Het enige wat je hoeft te doen is sites vinden en ze bereiken met relevante inhoud. Je kunt ook onze gids bekijken over hoe je Google Search Console kunt gebruiken om je verkeer te verdubbelen. 4. Bespioneer je concurrenten Heb je je ooit afgevraagd waar je concurrenten hun backlinks vandaan halen? Wat is hun organische strategie en wat voor soort content publiceren ze? Als je op de hoogte wilt blijven van wat er gebeurt in de industrie, dan moet je weten wat anderen doen. U kunt uw concurrenten op ethische wijze bespioneren om bronnen voor backlinks te vinden, te kijken naar hun organische zoekwoorden, best presterende inhoud, sociale media-activiteiten en nog veel meer. Om naar backlinks te zoeken, kunt u SEO-tools zoals Semrush gebruiken. Het biedt een compleet backlink profiel van elke website die u invoert. Om de backlinks in SEMrush te bekijken, gaat u naar Backlink Analytics in het linkerpaneel en voert u het domein van uw concurrent in. Klik nu op Check it. Selecteer vervolgens Backlinks en u heeft een lijst van domeinen waar uw concurrent zijn links vandaan haalt. hoe-backlinks-verwerven-door-concurrenten-te-spioneren U kunt deze bronnen vervolgens gebruiken om ook een backlink voor uw website te verkrijgen. Bijvoorbeeld, als uw concurrent een link heeft van een gastbericht, kunt u ook inhoud publiceren op de website van het gastbericht. En als zij een link van een forum hebben, kunt u ook een profiel op dat forum aanmaken en proberen een backlink te verdienen. Andere technieken die u kunt gebruiken om uw concurrenten voor te blijven, zijn het aanmelden voor hun e-mailnieuwsbrieven en het instellen van Google Alerts. Zo wordt u onmiddellijk op de hoogte gebracht wanneer zij nieuwe inhoud publiceren of op een andere site te zien waren.

Waarom Heb Je Backlinks Nodig?

9 maart 2020 Een backlink vanaf de juiste website kan het verschil maken. Maar voor veel mensen is linkbuilding een tijdrovend en frustrerend proces. Maar wat is eigenlijk een goede linkbuilding? U weet waarschijnlijk dat het kopen van backlinks geen goed idee is, maar er zijn meer zaken die u moet vermijden.

Een succesvolle linkbuilding-strategie in 6 eenvoudige stappen Links zijn belangrijk voor SEO. En linkbuilding moet daarom zeker deel uitmaken van uw holistische SEO-strategie. Maar nog belangrijker, linkbuilding moet deel uitmaken van uw groeistrategie. Links moeten helpen om rechtstreeks verkeer naar uw site te genereren. In dit bericht beschrijf ik zes belangrijke stappen voor een succesvolle linkbuilding-strategie (Wat zijn backlinks en hoe kun je ze genereren? -).

Maar goede links helpen ook om meer (verwijzings) verkeer naar uw site te krijgen - Wat zijn goede backlinks?. Wanneer u uw strategie voor linkbuilding bepaalt, moet u het volgende onthouden: de reden waarom links zijn uitgevonden, was om bezoekers naar pagina’s te sturen die zij misschien ook leuk vindt. Gebruik linkbuilding als een strategie voor de groei van uw websitepubliek en plaats links op sites die daadwerkelijk verkeer naar uw eigen site genereren.

Zelf ben ik begonnen met content te maken voor de ‘doe-het-zelver’. Hiervoor heb ik een aantal zoekmachine optimalisatie tips samengesteld. Bedrijven die zelf willen zorgdragen voor de verbetering van hun online vindbaarheid. Uiteindelijk komt men er achter dat het een tijdrovende bezigheid is en komen de opdrachten op den duur vanzelf.

Eventueel doen zij hun voordeel ermee en anders wordt mijn expertise wel gevraagd. Stap 2: Maak een lijst met websites die uw gewenste doelgroep aanspreken Als u een duidelijk beeld hebt van uw huidige en gewenste doelgroep, kunt u een lijst maken met websites die u mogelijk kunnen helpen uw nieuwe doelgroep te bereiken.

Deze websites zullen waarschijnlijk zeer bereid zijn om te linken, omdat uw blogpost echt bij hun inhoud past. Wat nog belangrijker is, bezoekers die via die link naar uw website komen, zullen echt geïnteresseerd zijn in het onderwerp van uw artikel (waardoor de kans op conversie en terugkerende bezoeken veel groter is).

Vertel hen over de inhoud of het product en vraag hen erover te schrijven en ernaar te linken. De meeste mensen zullen graag over uw product schrijven als dit betekent dat ze het gratis zullen ontvangen! Schrijf een mail of bel gewoon. Zorg ervoor dat u op een persoonlijke manier contact opneemt, stuur nooit geautomatiseerde e-mails.

Hoe Maak Je Backlinks?

Zorg ervoor dat u tweet over uw blog. En nog beter is; stuur enkele tweets naar specifieke personen van wie u denkt dat ze uw artikel leuk zullen vinden. Facebook of Linkedin zijn ook geweldige media om bekendheid te geven aan uw artikelen (misschien … zelfs een beetje promoten?). Met name is Linkedin voor B to B geschikt (Het belang van kwalitatieve backlinks voor linkbuilding).

Conclusie: linkbuilding is een groeistrategie Een succesvolle linkbuilding-strategie moet altijd gericht zijn op het brengen van een nieuw, ambitieus publiek naar uw website. Tevens wordt u beloond met een hogere ranking in Google. Zolang u linkbuilding beschouwt als een manier om andere websites te bereiken met als doel meer bezoekers van die website naar uw eigen website te krijgen, kunt u er vanuit gaan dat u juist handelt. Linkbuilding uitbesteden.

0 7 augustus 2015 om 08:00 5 minuten lezen Als ondernemers heb je misschien gehoord dat links belangrijk zijn om goed in Google te scoren, maar dat niet alle links goed zijn. Wat kosten de backlinks?. Daarom zal ik in dit artikel een korte geschiedenis geven van de relevantie van externe links en hoe Google zijn algoritme aanpaste om waardevolle links te onderscheiden van zogenaamde ‘spammy’ links.

Externe links: de ruggengraat van Google’s algoritme Externe links, links die van één site naar een andere wijzen, waren één van de belangrijkste factoren van het algoritme van Google, toen het bedrijf in 1997 op het punt stond de zoekmachinemarkt te veroveren. Externe links werden als aanbeveling gezien. Het gevolg hiervan was dat een website met veel backlinks (externe links die naar je website wijzen) ook door Google als waardevol werd gezien en daardoor goed presteerde in de zoekmachineresultaten.

Hierdoor werd Google wereldwijd de populairste zoekmachine. Alles wat je moet weten over backlinks. En dat is het nog steeds. Backlinks & ankerteksten Online marketeers hadden hierdoor een wapen in handen om sites beter in Google te laten scoren, namelijk het creëren van veel backlinks. Er ontstonden speciale websites, zogenaamde linkdirectories, die als enige doel hadden om externe links te produceren.

Hierbij maakten online marketeers gebruik van nog een rankingfactor van Google, namelijk ankerteksten. Een ankertekst is de tekst die op een link staat. Deze gebruikte Google om te bepalen wat het onderwerp van een webpagina was. Hierdoor kon je een website beter laten scoren op een bepaalde zoekterm. Als je bijvoorbeeld je website op de term ‘online marketing Amsterdam’ goed wilde laten scoren in Google, dan moest je zo veel mogelijk links met de ankertekst ‘online marketing Amsterdam’ aanmaken.Links die slechts worden gecreëerd om beter te scoren in Google, zijn namelijk geen aanbeveling voor een website, maar een marketingtruc. Hierdoor verschenen vaak websites en webpagina’s bovenaan in Google, die niet het beste resultaat betekenden voor de Google-gebruiker. Het was natuurlijk wachten totdat Google met een antwoord kwam: in 2012 was de Penguin-update er. Is backlinks genereren voor je webshop een goed idee?.

Hoe Maak Je Backlinks?

Google was er in geslaagd beter onderscheid te maken tussen links die bedoeld zijn als aanbeveling, en links die alleen gecreëerd zijn voor online marketing-doeleinden - Franse Backlinks Kopen. Google kende geen waarde meer toe aan de site waarnaar de link wees. Maar het ging nog verder: als een website te veel spammy links had of teveel links waarbij de ankertekst geoptimaliseerd was, dan kon deze website zelfs een Google penalty krijgen, waardoor een website haast onvindbaar werd.

Linkbuilding in 2015 Een goede linkbuilding-strategie in 2015 focust niet op de kwantiteit, maar kwaliteit van links. Een link die door Google als waardevol wordt beschouwd, heeft een positief effect op de zoekmachine-resultaten van de webpagina en site waarnaar de link verwijst. Als je aan linkbuilding wilt doen, dan kun je het beste je houden aan Google’s richtlijnen.

Een goede indicatie om dit te meten geeft de Open Site Explorer van Moz. Waardevolle links genereren Je kunt waardevolle links genereren door bijvoorbeeld je site aan te melden, een webmaster of redactie te wijzen op interessante content op je eigen site of door een gastartikel te schrijven. Belangrijk is dat de webmaster vindt dat je site de moeite waard is om naar toe te linken en ook de macht heeft om wel of geen link naar je website te plaatsen.Google ontwikkelt zijn algoritme constant en als je je niet aan Google’s richtlijnen houdt, dan bestaat de kans dat dit op een dag tegen je gaat werken. Gelukkig bestaan er websites waar je je eigen website veilig kunt aanmelden. Zo zorg je ervoor dat Google je bedrijfssite goed indexeert en krijgt deze op SEO-vlak een duwtje in de rug.

1. Google My Business Als je je bedrijf nog niet hebt aangemeld bij Google My Business, dan raad ik aan om dit meteen te doen - Linkbuilding heb je nodig om hoog te scoren in Google!. Niet alleen wordt je bedrijfswebsite op deze manier door Google goed geïndexeerd, maar je hebt ook controle over hoe je bedrijfsgegevens er verschijnen. Als je je bedrijf niet bij Google My Business aanmeldt, kan Google je bedrijf nog steeds herkennen, maar loop je het risico dat er incorrecte bedrijfsinformatie getoond wordt.

Linked, In Ook op Linked, In kun je een pagina voor je bedrijf creëren, die door Google geïndexeerd wordt. Linked, In is ook geschikt om vakinhoudelijke artikelen te delen. 4 (De beste backlinks kopen voor de Laagste Prijs). De telefoongids Al komt deze niet meer bij iedereen door de brievenbus: de telefoongids en ook de gouden gids zijn nog steeds instituten die door Google worden gewaardeerd.Openingstijden Als je een fysieke winkel hebt, dan kun je de openingstijden van je bedrijf aanmelden bij en genereer je meteen een link naar je eigen website - Hoe genereer je goede backlinks. 7. Branche-organisaties Veel bedrijven sluiten zich aan bij een brancheorganisatie. Een brancheorganisatie kan veel voor je doen en wordt door veel consumenten gezien als een teken van vertrouwen.

Waarom Backlinks Kopen?

Linkbuilding is ook in 2019 essentieel voor jouw SEO positie. Hoe zat het ook alweer en waarom is linkbuilding nodig? Met linkbuilding zorg je ervoor dat je probeert om zoveel mogelijk websitelinks naar jouw website te krijgen. Deze links worden ook wel backlinks genoemd. Hoe meer backlinks, hoe beter. Waarom? Wanneer zoveel websites aandacht aan de website geven, dan moet de content op de website wel van kwaliteit zijn en is daarmee dus waardevol voor de gebruiker.

Wat zijn backlinks voor zoekmachine optimalisatie?

Het zijn signalen die Google gebruikt om te bepalen of uw website een gerenommeerde bron is die het waard is om geciteerd te worden. Hoe meer kwalitatieve backlinks er naar uw website verwijzen, hoe hoger uw kansen om te scoren op winstgevende trefwoorden en concurrerende zoekopdrachten die de verkoop stimuleren. Met backlinks kopen zult u meer doelgericht verkeer, leads en klanten genereren. De SEO research tool, SEMrush, onthulde dat backlinks goed zijn voor maar liefst vijf SEO top 10 ranking factoren: Gebruik Google Search Console-rapporten om backlinks te krijgen Google Search Console kan u ook helpen bij het vinden van mogelijkheden voor backlinks voor uw website. De gratis tool van Google biedt verbazingwekkende gegevens die u kunt gebruiken om uw rankings te verbeteren. En een daarvan is het Top linking sites rapport. Dit zijn websites die in het verleden naar uw site hebben teruggelinkt. U kunt door de backlinks gaan en zien wat voor soort inhoud ze leuk vonden en u een backlink gaven. Aangezien zij uw domein eerder hebben gelinkt, zullen ze bekend zijn met uw website en zouden ze een andere backlink kunnen geven. Omdat links zo essentieel zijn voor rankings en verkeer, vindt u een groot aantal bedrijven die beloven u te helpen backlinks te genereren met een klik op een knop. Was het maar zo gemakkelijk! Het verwerven van backlinks van topkwaliteit is geen fluitje van een cent. Ons team bij Neil Patel Digital heeft de beste bedrijven voor het bouwen van links beoordeeld en op een rijtje gezet. Best voor Linkable Content Marketing De verwezenlijking en de distributie van linkable activa is de betrouwbaarste manier om mensen te krijgen die naar uw website terug linken. Zie hoe mijn bureau enorme hoeveelheden verkeer naar uw website kan leiden Deze links worden editorial links genoemd en Google en andere zoekmachines geven voorrang aan dergelijke links. De reden hiervoor? Ze zijn natuurlijk, en inderdaad een stem van vertrouwen andere sites voor de inhoud bronnen op uw eigen website. Een andere naam voor dit type linkbuilding strategie is linkable content marketing.

De beste linkbuildingdiensten vergeleken in 2022

Bent u op zoek naar de beste linkbuilding-service om uw organische zoekresultaten te verbeteren? Linkbuilding is misschien wel een van de belangrijkste factoren voor het rangschikken van zoekresultaten. Als gevolg hiervan bieden veel bureaus hun expertise aan startups die backlinks nodig hebben. Maar met zoveel linkbuilding bedrijven op de markt, welke moet je kiezen?

Waarom linkbuilding essentieel is voor online succes

SEO-linkbuilding is een integraal onderdeel van uw digitale marketinginspanningen. Linkbuilding is het proces waarbij de inhoud van uw website wordt gepromoot om backlinks van verwijzende domeinen met hoge autoriteit te beveiligen. Links zijn belangrijke signalen die zoekmachines vertellen dat uw website een geloofwaardige informatiebron is. Ze helpen online gebruikers ook om tussen pagina's op internet te navigeren om aan hun informatiebehoeften te voldoen. Het bouwen van links is een van de vele SEO-tactieken, naast lokale SEO en technische SEO , die is ontwikkeld om uw rangschikkingssignalen te verhogen, meer verwijzingsverkeer te krijgen en merkcontrole te krijgen. Met SEO-linkbuilding kunt u nieuwe relaties met autoriteitssites creëren en stimuleren, uw verkeersbronnen diversifiëren en uw inkomstenstromen stimuleren. Websites met hoogwaardige backlinks van relevante verwijzende domeinen verdienen een hogere ranking in zoekmachines. Wat nog belangrijker is, inkomende links van sites met een hoge domeinautoriteit (DA) leveren meer waarde aan uw webpagina's.

Waarom domeinautoriteit belangrijk is bij linkbuilding

Domeinautoriteit is een rankingscore die het vermogen van een website om in zoekmachines te scoren voorspelt op basis van de algehele kwaliteit. Het loopt op een schaal van 1-100, waarbij 100 het hoogste is. Websites met een hoge DA scoren sneller en hoger in de zoekresultaten. Dit betekent dat als uw verwijzende domeinen een hoge DA hebben, ze waardevollere link juice naar uw website zullen doorgeven . Aan de andere kant is het verwijzen naar domeinen met een relatief lage DA uw tijd misschien niet waard. Naast de domeinautoriteit van een website, moet u ook andere statistieken beoordelen, zoals paginarelevantie, lokale zoekresultaten en klikfrequenties (CTR's), om de rangschikkingsmogelijkheden van een verwijzend domein te maximaliseren en uw inspanningen voor het opbouwen van SEO-links te versterken. Heeft u niet de capaciteit om uw linkbuildingstrategie uit te voeren? Werk samen met een vertrouwd linkbuildingbedrijf. Bij Linkbuilding Vlaanderen begrijpen we dat het beheren van uw dagelijkse activiteiten en het verbeteren van uw linkbuilding-strategie uitdagend en tijdrovend kan zijn. Daarom bieden we white hat-oplossingen voor het bouwen van links om uw vertrouwen van autoriteitswebsites te vergroten.

Schakel onze linkbuildingdiensten in en versterk uw SEO

Webstandaarden en richtlijnen voor zoekmachines zijn opgesteld om een ​​nuttige en veilige omgeving te bieden voor zowel klanten als bedrijven. Sommige mensen proberen zoekmachines te slim af te zijn door black hat-linkbuildingtechnieken toe te passen. Schaduwrijke tactieken voor het bouwen van links worden ten zeerste afgeraden in SEO. Black hat-linkbuilding biedt misschien snelle marketingwinsten, maar deze kunnen uiteindelijk leiden tot verlies op de lange termijn. Veel marketeers kiezen ervoor om black hat SEO-linkbuildingtactieken te gebruiken om hun linkacquisitieprocessen te stroomlijnen. Hoewel deze praktijk onmiddellijke resultaten oplevert, kan het toevlucht nemen tot oneerlijke linkbuilding-services uw website bestraft en, erger nog, verbannen uit de zoekresultaten. Laat dit niet het geval zijn. Integreer white hat-oplossingen voor het bouwen van links met uw digitale marketingstructuur om kwalitatief verkeer binnen te halen, de indexeerbaarheid van uw site te vergroten en een betere merkherkenning op te bouwen. Linkbuilding Vlaanderen is een gerenommeerd linkbuildingbedrijf dat zich inzet voor het ontwikkelen van white hat-linkbuildingstrategieën die zijn afgestemd op uw specifieke branchevereisten. Naast het formuleren van aangepaste linkbuilding-tactieken, creëren we ook een intern draadframe voor SEO-linkbuilding om de backlinkstrategie van uw website te maximaliseren. Bent u op zoek naar een white label linkbuilding partner om de vraag van uw klant te managen? Ons linkbuildingbureau biedt ook white label linkbuilding-oplossingen die zijn ontworpen om uw klanten meer bezoekers te trekken en de winstgevendheid van uw bedrijf te vergroten. We gebruiken ons linkbuilding-team om Linkbuilding Vlaanderenook een boost te geven, aangezien onze website onlangs de 100.000 backlinks heeft overtroffen. Met andere woorden, we onderbouwen wat we zeggen met echte resultaten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe onze linkbuildingservice u kan helpen.
Bedrijfsfilm laten maken?
Vraag info aan DAS Media
T  +32 (0)56 603 606

Navigation

Home

Latest Posts

Wat Is Een Backlink?

Published May 18, 22
7 min read

Wat Betekent Backlinks?

Published May 18, 22
7 min read